FPC Dr. S. van Mesdag
< Terug naar lijst

HR-manager (36 uur)

Solliciteren

Ben jij die sparringpartner

die wij zoeken om onze organisatie verder te ontwikkelen?

 

Waar ga je aan de slag?

Forensisch Psychiatrisch Centrum Dr. S. van Mesdag heeft een maatschappelijke opdracht: patiënten behandelen die voor de samenleving en/of voor zichzelf een gevaar vormen. We behandelen patiënten met een psychiatrische stoornis met als doel een herhaling van het delictgedrag te voorkomen. Zo dragen wij bij aan de veiligheid van de samenleving en kunnen we het perspectief van onze patiënten op een betekenisvol bestaan verbeteren. Deze maatschappelijke opdracht kunnen we alleen bereiken met goed opgeleide en gekwalificeerde medewerkers die waardevol werk verrichten.

De HR-afdeling levert een bijdrage aan een optimale duurzame match tussen de doelstellingen van de organisatie en die van de medewerkers en aan de (verdere) professionalisering van medewerkers, teams en organisatie. Bij de afdeling HR werken twaalf medewerkers verdeeld over de subafdelingen HR-Advies, Inzetbaarheid en gezondheid, Deskundigheidsbevordering en de HR- en salarisadministratie.

Als HR-manager geef je op een transparante en coachende wijze leiding aan de HR-afdeling.

Je ontwikkelt een op de organisatie toegesneden strategisch HR-beleid en bent in staat om concepten om te zetten in concreet HR-beleid en -processen. Je zorgt ervoor dat het HR-team als een geoliede machine werkt en dat de dienstverlening met plezier, tijdig en op een efficiënte manier wordt geleverd.
De focus van de HR-inspanningen voor de komende periode ligt onder andere op inzetbaarheid van de medewerkers en leiderschapsontwikkeling. Je maakt deel uit van het managementteam, waarin je een initiërende en proactieve rol hebt bij de verdere ontwikkeling van de organisatie. Daarbij fungeer je als belangrijke sparringpartner en klankbord voor de Raad van Bestuur en het management.

Wat kom je brengen?

 

Je hebt:

-       een afgeronde opleiding op het gebied van HR en/of bedrijfskunde;

-       academisch werk- en denkniveau;

-       werkervaring als HR-manager in een complexe organisatie;

-       een duidelijke en overtuigende visie op HR;

-       ervaring met organisatie- en cultuurverandering;

-       affiniteit met data (HRA) en managementinformatie.

Je bent:

-       in staat om tegenstellingen te overbruggen en te verbinden;

-       relativerend, inspirerend en sensitief;

-       resultaatgericht, slagvaardig en hebt doorzettingsvermogen;

-       omgevingsbewust en in nieuwe situaties kun je je snel aanpassen.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving hetgeen de Forensische Zorg bij uitstek kenmerkt. Mesdag is hierbij een toonaangevende speler in de sector: wij werken iedere dag aan de verdieping van onze professionaliteit. Jij vervult je rol in nauwe samenwerking met hoogopgeleide collega’s die een diverse achtergrond hebben. Je bent als HR-manager lid van het managementteam. Daardoor heb je een breed overzicht over de organisatie.

Wij investeren in een goede zorg voor onze patiënten en in elkaar. Daarom heb je bij ons goede mogelijkheden om je te ontwikkelen, zowel in de dagelijkse praktijk van je werk, als door het volgen van trainingen en opleidingen. Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden afhankelijk van opleiding en/of ervaring, conform de cao-ggz. De inschaling wordt bepaald conform de zwaarte van de functie. 

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. De ingangsdatum is bij voorkeur 1 september 2021.

Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Janet Redeker, manager HR a.i. via telefoonnummer: 050-5221464.

Ben je enthousiast? Solliciteer dan vóór maandag 21 juni a.s.  via onderstaande button. De sollicitatiegesprekken worden gepland op woensdagochtend 23 juni. Een assessment en kennismaking met de OR zullen ook onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Het assessment vind plaats op dinsdag 29 juni en de kennismaking met de OR op maandag 5 juli.

Let op: wij houden je over deze procedure op de hoogte via mail. Het komt wel eens voor dat onze mails in de "spambox" of "ongewenste mail" terecht komen. Houd daarom deze postvakken ook in de gaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen op:
Referentienummer:
368669111
Sluitingsdatum:
21-06-2021
Contactpersonen:
Janet Redeker, manager HR a.i.
tel.: 050-5221464
Company homepage:
http://vanmesdag.nl/
Terug naar boven