FPC Dr. S. van Mesdag
< Terug naar lijst

Sr. Systeem- en netwerkbeheerder (36 uur)

Solliciteren

Kun jij de ICT binnen onze specifieke forensische setting naar een hoger plan brengen?

Waar ga je aan de slag?

Forensisch Psychiatrisch Centrum Dr. S. van Mesdag heeft een maatschappelijke opdracht: patiënten behandelen die voor anderen om hen heen, voor de samenleving en voor zichzelf een gevaar vormen. We behandelen patiënten met een psychiatrische stoornis, met als doel een herhaling van het delictgedrag te voorkomen. Zo dragen wij bij aan de veiligheid van de samenleving en kunnen we het perspectief voor onze patiënten op een betekenisvol bestaan verbeteren. Dat is waarom we er zijn. Deze maatschappelijke opdracht kunnen we alleen bereiken met goed opgeleide en gekwalificeerde medewerkers die waardevol werk verrichten.

De afdeling Informatievoorziening & Automatisering behoort tot het organisatieonderdeel Business Control en verzorgt de informatie- en communicatietechnologie (ICT) voor alle disciplines binnen FPC Dr. S. van Mesdag. De afdeling staat midden in de organisatie en wil zorgdragen voor een professionele, snelle en accurate ICT-dienstverlening.
Hoe ziet jouw functie eruit?

Als Senior systeem- en netwerkbeheerder ben je verantwoordelijk voor een stabiele en toekomstbestendige IT-Infrastructuur. Je dient ervoor te zorgen dat de IT Infrastructuur in lijn is, en blijft, met de eisen en behoefte van de strategie van de organisatie. Ook ben je samen met de Manager I&A verantwoordelijk voor het opstellen van acceptatienormen ten aanzien van wijzigingen in de infrastructuur en stel je testplannen en beheerprocedures op. Je voorziet de collega’s in het systeembeheerders team van de kaders, support en levert input die zij nodig hebben om hun werk te kunnen doen. Daarnaast richt je je op IT (Information) Security. Jij zorgt ervoor dat risico’s waaraan de Infrastructuur wordt blootgesteld minimaal en beheersbaar zijn en dat veiligheidsrisico’s voortvloeiend uit de introductie van nieuwe technologie en services op de juiste manier worden beheerst. Je werkt veelal in meerdere projecten (in verschillende rollen) tegelijkertijd om bovengenoemde doelen te bereiken. Je legt verantwoording af aan de manager I&A.

Wat kom je brengen?

Je hebt:

 • Een afgeronde (technische) informaticaopleiding op Hbo-niveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • CCNA certificering of vergelijkbaar;
 • CISSP certificering of vergelijkbaar;
 • Kennis van HP netwerkcomponenten, Aruba Wifi Controller, Fortigate Firewall, diverse storage oplossingen (HP 3PAR SAN), Back-up (Veeam), Azure, Hyper-V, VMWARE en RDS.
 • Vaardigheden op het gebied van projectmanagement.

 Je bent:

 • Analytisch;
 • Proactief;
 • Communicatief vaardig;
 • Klantgericht;
 • Flexibel;
 • Een teamspeler maar kunt ook goed zelfstandig werken.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving, waarbij je nauw samenwerkt met collega's. Wij investeren in een goede zorg voor onze patiënten en in elkaar. Daarom heb je bij ons goede mogelijkheden om je te ontwikkelen, zowel in de dagelijkse praktijk van je werk, als door het volgen van trainingen en opleidingen. Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden afhankelijk van opleiding en/of ervaring, conform de cao-ggz.

Het salaris wordt in overleg bepaald, afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. De ingangsdatum is zo spoedig mogelijk.

Ben je enthousiast?

Sta jij open voor een oriënterend gesprek? Neem dan contact op met Johan de Groot, manager I&A  via 06 27 85 64 07.

Direct online solliciteren via de onderstaande button.

Zien wij jou graag als nieuwe collega dan is het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), onderdeel van de procedure.


Let op: wij houden je over deze procedure op de hoogte via mail. Het komt wel eens voor dat onze mails in de "spambox" of "ongewenste mail" terecht komen. Houd daarom deze postvakken ook in de gaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen op:
Referentienummer:
373389142
Startdatum:
z.s.m
Contactpersonen:
Johan de Groot
mobiel: 06-27856407
Company homepage:
http://vanmesdag.nl/
Terug naar boven